547828388708201

Page content

ZZP en de administratie

ZZP en de administratie

 

Net gestart bent als ZZP’er of al jaren bezig.  Toch blijft fiscaal advies altijd welkom. Als ZZP’er bent u er verantwoordelijk voor uw eigen administratie. Het vervelende is alleen dat, er voor ZZP’ers met regelmaat regels en wetten veranderen, het is hierdoor bijna onmogelijk om zelf uw boekhouding te doen en op de hoogte te zijn van diverse wet- en regelgevingen.

ZZP en de administratie, Wij hebben hier een specialisatie in gedaan en ZZP administratie is voor ons een beroepsmatige hobby, tuurlijk denkt u er regelmatig over de boekhouding uit te besteden aan administratiekantoor. Wij hebben elke dag te maken met administratie van ZZP’ers en zijn op de hoogte van alles wat er speelt op fiscaal gebied.

Inkomstenbelasting

Als ZZP’er dient u inkomstenbelasting te betalen over de nettowinst die u boekt. U bent er zelf verantwoordelijk voor om te zorgen dat dit correct gedaan wordt. Door de vele regelingen en bepalingen die er gelden voor ZZP’ers, is het vaak lastig om dit goed te doen. Door ons in te schakelen voor de aangifte van de inkomstenbelasting, kunt u maximaal profiteren van alle aftrekposten die er zijn voor ZZP’ers. Op deze manier betaalt u nooit te veel inkomstenbelasting.

Omzetbelasting doen? Wij helpen de ZZP`r !

Aan het eind van ieder kwartaal dient u als ZZP’er de omzetbelasting aan te geven. Het is hierbij van belang dat u alle facturen en bonnetjes goed bewaart heeft. of via onze digitale app aan ons heeft toegestuurd. U kunt namelijk erg veel BTW bij de belasting terug vorderen.  De boekhouding voor de ZZP is alleen wel een  tijdrovende klus, waardoor het echte werk blijft liggen.

Doordat u veel tijd besteedt aan andere werkzaamheden, is dit een verplichting die u liever zo lang mogelijk uitstelt. Wanneer u te laat bent met het indienen van uw omzetbelasting bij de Belastingdienst, hangen hier soms consequenties aan. Het geeft veel rust wanneer u weet dat uw administratie gewoon goed geregeld en in orde is.   Geen zorgen, “Wij zijn er voor je ”

Tijd ( geld ) besparen:

bespaar tijd bespaar geldIn de administratie gaat veel tijd zitten. Dit is voor veel ZZP’ers een blok aan het been. Het liefst besteedt u namelijk zoveel mogelijk tijd aan hetgeen waar u goed in bent. Het is daarom goed om een deel of uw volledige boekhouding aan ons over te laten. Op die manier kunt u al uw tijd besteden aan Geld verdienen.

Nog even de voordelen:

• Uw boekhouding en administratie is altijd op orde
• U haalt altijd het maximale uit fiscale voordelen en aftrekposten
• Meer tijd over voor kostbare en belangrijke zaken

 

Administratiekantoor Kruijver de ZZP specialist, wij zijn er!

Kruijver-Administratie

 

Comment Section

0 reacties op “ZZP en de administratie

Plaats een reactie


*