547828388708201

Administratie uitbesteden

Het juiste administratie kantoor vinden. Het blijft voor iedere ondernemer een uitdaging maar jij bent hier al een heel eind gekomen. Kruijver administratie kantoor is de weg naar gemak-administratie. Onze service is gericht op jouw gemak.

“ Via de oude ‘schoenendoos’ of de ‘boekhouding op mobiel’, jij mag het zeggen.

24 uur 7 dagen per week inzicht in jouw cijfers

Bespaar tijd bij het inboeken van facturen door gebruik te maken van onze scan-herken module. Scan facturen in en upload deze naar Digitaal Kantoor en ze worden automatisch verwerkt. Nog makkelijker is gebruik te maken van onze App en daarmee direct een foto te maken van uw bonnetje.

Inzicht in de boekhouding zorgt voor controle over uw bedrijf. Met de juiste controle en goed overzicht kunnen we u uw bedrijf sturen op de weg naar succes. Maken we winst? Hoeveel geld krijg ik nog van mijn klanten? Hoeveel geld moet ik nog betalen? Met administratie kantoor Kruijver hoeft u zelf geen boekhouder te zijn om zicht te hebben op de laatste stand van zaken en weloverwogen zakelijke beslissingen te kunnen nemen.


Betaalbare tarieven

Door onze zeer effectieve werkwijze kunnen we de productie tijd behoorlijk verlagen waardoor wij vaak concurrerender zijn dan de old-scool boekhouder. Onze klanten zien ons dan ook vaak als winst

Hoog opgeleide Administrateurs & Accountancy

Administratie kantoor Kruijver bestaat uit hoogopgeleide administrateurs en beschikt over juristen en Belastingadviseurs.


Met Kruijver alle kanten op, alles op maat

Met veel cliënten werken we al meer dan tien jaar samen, sommige zelfs meer dan twintig jaar. Dat bereik je niet door periodiek dossiers te lichten


Administratie nu uitbesteden?

Je boekhouding & administratie aan ons uitbesteden? Laat wat van je horen. in een gesprek kunnen we gewoon informeel kennis maken.


Nog even in het kort:

 • Schoenendoos administratie welkom
 • 24 / 7 inzicht in jouw cijfers
 • Betaalbare tarieven
 • Hoog opgeleide administrateurs    Neem contact op voor meer info

    Bel ons op 075-6312792 of gebruik onderstaand formulier:


    Rijbewijsgigant.nl

    Al jaren lang vertrouwen wij onze cijfers toe aan administratie kantoor Kruijver.

    Onze specialiteit ligt bij het geven van rijles en niet specifiek bij de administratie, hiervoor hebben we gezocht naar een betrouwbare maar vooral betaalbare partij. Met Kruijver hadden we die snel gevonden, no nonsens accuraat, bereikbaar en een begrijpelijke taal.

    Wij kunnen met onze zelfstandige instructeurs zeggen dat wij graag gebruik maken van de diensten van dit kantoor.

    Roel van der Wielen,

    Algemeen directeur Rijbewijsgigant.nl

    Bouw en geveltechniek

    Via een trouwe klant: "Onze administratie lag volledig overhoop en met het oog op een eventuele belastingcontrole, wilden we graag een enorme bezem door de boel laten halen door iemand die er verstand van heeft. Administratiekantoor Kruijver viel ons in de eerste plaats op door het aantrekkelijke bedrijfstarief; naast een wanhopig verknoopte administratie stonden we er financieel ook nog eens niet al te best voor, dus een reeel betaalbare hulp zou ons goed van pas komen.
    Zo kwamen we bij Administratiekantoor Kruijver, die er puntsgewijs, geordend, duidelijk en in begrijpbare taal voor heeft gezorgd dat alles weer tip top in orde kwam" .

    Onze andere klanten komen uit diverse branches. Een kort overzicht:

    • Horeca
    • Bouw
    • Detailhandel
    • Gezondheidszorg en welzijnszorg
    • Handel
    • Uiterlijke verzorging
    • Interieur en styling
    • Entertainment
    • IT
    Doordat wij een ruim klantenbestand hebben kunnen wij trends in de branches herkennen, vergelijken en de beste reactie daarop voorspellen


    Wat mag u als klant van ons verwachten.

    Opleiding:

    Als boekhouders / administrateurs hebben wij een HBO opleiding afgerond en moeten jaarlijks verplicht hun kennis updaten. In deze zin geven wij jou een grote zekerheid op kwaliteit.

    Modern:

    Dankzij het internet en het razende tempo waarin de technologie zich ontwikkelt, worden wij ook steeds sneller en overzichtelijker. Bankafschriften kunnen we automatisch uploaden in ons boekhoudpakket zodat je de factuur aan de boeking koppelt. Daardoor staat ons boekhoudpakket online, wat betekent dat jij zelf op ieder gewenst moment kunt zien hoe je er financieel gezien voor staat. Deze ontwikkelingen schelen niet alleen heel veel tijd bij de verwerking, maar schelen ook enorm veel tijd bij de analyse.

    Maar wij kunnen ook nog steeds bonnetjes en bankafschriften handmatig overtypen, net wat onze klant prettig vind.

    Helder:

    Wij zijn " zonder arrogantie " experts. Dat is mooi, want daar huurt u ons voor in, Toch? Echter.. experts hebben de neiging te vergeten dat wij qua kennisniveau vaak net een " verder zijn. Einstein zei het erg mooi: ‘Als je het niet eenvoudig kunt uitleggen, dan begrijp je het niet goed genoeg.

    ”Vraag gerust tijdens ons kennismakingsgesprek bijvoorbeeld; ‘Wil je me nog eens uitleggen waarom het eigen vermogen rechts staat op de balans, en niet links?‘ Of ‘Waarom zijn mijn liquide middelen niet hetzelfde als mijn eigen vermogen?‘

    Prijsafspraak:

    Wekelijks spreken wij helaas een teleurgestelde ondernemer die dacht een factuur van € 1.500,- per jaar te mogen betalen, maar die uiteindelijk een rekening van € 3.500,- op de mat vond. Of die een aangenaam kennismakingsgesprek voerde en vervolgens € 450,- moest betalen voor dat kennismakingsgesprek. Of die belde met een simpele vraag; en anderhalve dag later de rekening voor die simpele vraag gepresenteerd kreeg.

    Sommige kantoren zijn gewend om iedere gewerkte minuut te factureren. Wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan? Wij hebben 100% heldere afspraken .


    Ook snel weer ( blijvend ) op orde met de administratie?

    Klik op onderstaande knop en krijg direct toegang tot administratieve rust.

    Neem direct contact op!